BINNENINRICHTINGEN

De keuze van type binneninrichting is zeer belangrijk. Want een doordachte inrichting doet je efficiënter werken, waardoor je rentabiliteit verhoogt.
Uiteindelijk gaat het om een keuze voor enkele jaren, en wordt het uw dagelijkse werkplaats.

Inrichting in staal of aluminium?

Beide inrichtingstypes zijn heel sterk en duurzaam. Het voordeel van staal inrichtingen is dat ze 20 à 30% lichter zijn dan hun houten variant. Bij aluminium is dat het nog een pak lichter als bij staal, waarbij het gewicht tot 50% lichter is. Daarentegen moet er wel rekening gehouden worden met de plooibaarheid van het aluminium. Indien je elke dag zware stukken transporteert, kies je best voor een stalen inrichting.

Veiligheidsgarantie 

Voor de veiligheid van je goederen en passagiers, zijn onze bedrijfswageninrichtingen volledig gecertifieerd. Zo beantwoorden onze producten aan de veiligheidsrichtlijnen en hebben ze de crashtesten doorstaan. Qua plaatsing moet u rekenen op 1 dag en de inrichting kan makkelijk overgebouwd worden naar een ander voertuig.

Professioneel Advies

VTC plaatst geen houten inrichtingen, omdat deze niet beantwoorden aan de hedendaagse veiligheidsnormen en zo schade kunnen brengen aan je voertuig. Hout wordt wel nog gebruikt voor de vloeren, werkbladen en kleine afwerkingen.

Dankzij onze onafhankelijkheid ten opzichten van onze leveranciers, kunnen we u steeds bijstaan in het maken van een objectieve en handige keuze. We denken met u mee om uw laadvermogen optimaal te benutten, zonder de stevigheid uit het oog te verliezen.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE