BINNENINRICHTINGEN

BINNENINRICHTING IN STAAL

Voor de inrichting in staal werkt VTC al voor meer dan 20 jaar samen met Syncro. Syncro System is van Italiaanse makelij en gekend voor hun goede kwaliteit. Ondanks de simpliciteit van het concept, slagen ze er in om steeds te blijven innoveren en vooruit te denken.

Dankzij deze innovatieve ingesteldheid zijn zij een betrouwbare partner geworden voor gebruikers en fabrikanten van bestelwagens.

VOLUME OP MAAT

Alle elementen van Syncro zijn modulair, en beschikbaar in verschillende lengtes, hoogtes en dieptes. Zo kunnen we altijd een goede oplossing vinden voor uw gebruik en budget.

MODULAIR IN DE ALLE RICHTINGEN

Qua hoogtes wordt er gewerkt met veelvouden van 483mm. Zo zijn er zijflanken beschikbaar gaande van 161mm tot 1449mm.

Voor de dieptes kunnen we van 216 tot 410mm gaan. Zo passen al uw koffers er in, en kunnen we naar boven toe versmallen.

Door te spelen met lengtes, hoogte en dieptes, laten we het rek zo goed mogelijk tegen de wand van het voertuig gaan. Dan verliezen we het minst plaats, en behoud u een ruime doorgang in de midden.


Voor onze aluminium inrichtingen werkt VTC samen met Gema. Zij zijn een Italiaanse onderneming met een oog voor detail en kwaliteit. Door het combineren van hoogwaardig aluminium en sterk composiet slagen ze er in om een product aan te bieden dat tot 60% lichter is. Maar deze gewichtsvermindering staat niet synoniem voor minder sterkte. Hun inrichtingen zijn robuust en stabiel genoeg voor dagelijks gebruik en een lange levensduur.

TOPKWALITEIT MET LICHTER MATERIAAL

De gewichtsvermindering van 60% levert een besparing op van 1.08€ per 100km. Alleen al met deze besparing kan u al een groot deel van uw investering terug verdienen.

Daarnaast wint u ook nog in laadcapaciteit, en kan u uw wagen reglementair laden en meer materiaal meenemen.


MODULAIR

Het Gema principe heeft een volledig uniek zicht op het bouwen van inrichtingen. In principe is niets onmogelijk met het product. Standaard zitten er bepaalde lengtes in onze tekenprogramma’s en houden we ons daar aan. Maar mocht de inrichting bijvoorbeeld 5cm te lang zijn ,kan dit makkelijk aangepast worden.

Deze inrichtingen kunnen dus 100% op maat. Zo optimaliseren we uw rekken naar uw wensen.

ONZE ANDERE PRODUCTEN


Menu