Interne Beveiligingen

Om de duurzaamheid van uw voertuig te garanderen is het belangrijk om het ook van binnen correct te beschermen. Het plaatsen van vloeren, zijwanden en raamroosters helpen zeker om schade aan de carrosserie te beperken. Welke afwerking of kwaliteit u kiest hangt sterk af van uw werk en het materiaal dat u wenst mee te nemen.

Bij de plaatsing van een inrichting is de aanwezigheid van een vloer noodzakelijk. Daarnaast raden we ook aan om uw zijwanden te beschermen met een dunne laag kunststof, hout of aluminium. Hiermee vermijden u of uw techniekers blutsen van binnen naar buiten.

Dit verminderd namelijk de restwaarde bij wederverkoop !

Om uw ramen te bescherming, en toch doorkijk te garanderen, kan u ook raamroosters plaatsen.


ZIJWANDEKLEDING

De zijwanden beschermen is even belangrijk als de vloerbescherming. Het is echter niet vereist bij de plaatsing van een inrichting.

Deze bekleding kan in verschillende vormen :

  • Sjorlatten of latten, voor het vervoeren van collis
  • Multiplex in 5 of 8mm , voor een standaard bescherming
  • Kunststof 4mm, voor een goede bescherming zonder verlies van laadcapaciteit
  • Geperforeerd aluminium, voor een "heavy-duty" bescherming

Wij bieden steeds de kunststof zijwandbescherming aan. Deze heeft het voordeel dat hij ook geen vetten, oliën of water opneemt en makkelijk af te wassen is met een vod. Dankzij het honinggraat motief tussen de 2 polyprop-lagen, is ook het gewicht zeer voordelig !

Samen met een grijze vloer, vormen de grijze zijwanden een nette werkomgeving.

Wie echter in een werkomgeving zit gerelateerd aan bouw of werkt met zwaarder materiaal, kan ook geholpen zijn met een zijwandbekleding in aluminium. Ook deze zijwanden worden volledig op maat versneden !


VLOERBEKLEDING

Voor vloerbekleding heeft u verschillende mogelijkheden. Bij VTC kiezen wij standaard voor een vloer met de volgende eigenschappen:

  • 12mm dik, multiplex
  • Antislip van 220gr/m²
  • Licht grijze kleur
  • Bevestiging met rivetten, ipv gekleefd

Optioneel kunnen ook sjorgaten uitgespaard worden, of beschermende aluminium profielen aan de deuren.

Niet alleen ziet de grijze afwerking er properder uit in uw voertuig, maar het is ook vlot te onderhouden en resistent tegen de meeste kuisproducten. De antisliplaat vermijd daarnaast nog eens de opname van vetten, oliën of water.

Alle aangeboden vloeren worden met CNC-machines op maat uitgesneden, zodat de plaat alle bochten volgt van de laadruimte. Tot in de kleinste uithoeken is uw vloer dus beschermd.

Planchers

RAAMROOSTERS

Voor het beschermen van glas kunnen we u raamroosters aanbieden. Dit zijn metalen roosters die doorkijk toelaten, zodat u niet gehinderd wordt bij het achteruitrijden.

Anderzijds vermijden ze wel dat er ingebroken wordt en dat uw materiaal voor het grijpen ligt. Deze raamroosters zijn volledig op maat versneden, zodat ze prefect passen in de uitsparing van uw raam.


CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE

ONZE ANDERE PRODUCTEN