OPRIJPLATEN

Indien je regelmatig zware lasten moet verplaatsen, raden we je de installatie aan van een oprijplaat. Dankzij onze verschillende soorten oprijplaten, kunnen we je de beste oplossing aanraden voor je beroep. 

De juiste keuze bij het kiezen van een oprijplaat hangt grotendeels af van het gebruik en het gewicht van de goederen die verplaatst moeten worden. De draagcapaciteit van de oprijplaat wordt bepaald door zijn samenstelling, maar ook zijn lengte en breedte.

De hellingsgraad daarentegen wordt bepaald door de lengte van de oprijplaat. Als je kiest voor een lange oprijplaat, zal de helling dus minder stijl zijn en zal het laden van zware goederen makkelijker verlopen.

Bij VTC bieden we de oprijplaten van WM System en MW Tools aan. Het zijn kwaliteitsvolle oprijplaten die de veiligheidsnormen respecteren. We installeren deze oprijplaten op een vaste of mobiele wijze.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE


VASTE OPRIJPLATEN

Vaste oprijplaten worden permanent gemonteerd in het voertuig en bestaan in verschillende formaten. We bieden vaste oprijplaten met een draagcapaciteit tussen de 400 kg en 1800 kg en een lengte tot 3.25m, om de hellingsgraad zo klein mogelijk te houden.

Specificaties:

  • Permanent gemonteerd
  • Verschillende formaten: maximum lengte van 3.25m
  • Laadvermogen tussen 400 kg en 1800 kg

MOBIELE OPRIJPLATEN

Mobielen oprijplaten zijn zeer handig voor het sporadisch laden van zware of onhandige lasten. De lengte ervan is variabel van 1.8m tot 4m en ze hebben een draagcapaciteit tot wel 3.500 kg. Op aanvraag kunnen we ook mobiele oprijplaten op maat van uw noden maken.

Voor deze oprijplaten op te bergen, werkt u het best met een bevestigingssysteem tegen de binnenwand van uw bedrijfswagen. Zodat hij niet in de weg ligt tijdens het werken kunt u hem vastmaken m.b.v. een rail en sjorband.

Specificaties:

  • Handig voor sporadisch gebruik
  • Verschillende formaten: variabele lengte tussen 1.8m en 4m
  • Draagcapaciteit tot 3.500 kg
Rampe amovible

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE

ONZE ANDERE PRODUCTEN