WANDEKLEDING

WANDBEKLEDING IN HOUT

Houten multiplex wandbekleding met een dikte van 5 mm. Deze houten wand heeft een egale, lichte kleur, is budgetvriendelijk en is extra licht en buigzaam. Dit type wand is het meest geschikt voor kleine en middelgrote voertuigen. Bovendien is de wand milieuvriendelijk aangezien we over het FSC en PEFC label beschikken in verband met ecologisch verantwoord bosbeheer.

WANDBEKLEDING IN kunststof PP

Onze kunststoffen sandwichpanelen zijn 4mm dik en bijzonder licht (1,5 kg/m2). De strakke grijze kleur en het gladde oppervlak ogen mooi en professioneel. Door de speciale sandwich-structuur
van de plaat is deze 100% slagvast, bestendig tegen chemische invloeden en makkelijk afwasbaar. De wand is bovendien milieuvriendelijk en volledig recycleerbaar.

WANDBEKLEDING IN ALUMINIUM

Wandbekleding in geperforeerd of getraand aluminium

Geperforeerde (9x9 38U gaten, geschikt voor haken) of getraande aluminium wanden hebben tal van voordelen. Aluminium is een uiterst licht doch duurzaam en stevig materiaal.

Onderhoudsvriendelijk, net en mooi zodat uw bedrijfsvoertuig zéér professioneel over komt bij uw klanten. De zijwanden in geperforeerd aluminium kan u gebruiken voor het bevestigen van haken en materiaalhouders om sleutels, schroevendraaiers, enz... te bevestigen aan de wand.

Getraande aluminium is dan weer ideaal als antislip vloer voor het zwaardere werk. Eenvoudig te reinigen, zelfs met een hogedrukreiniger. Mooi, praktisch en bijzonder duurzaam benadert deze wand en vloerbescherming de perfectie.

ONZE ANDERE PRODUCTEN


Menu