ECONOMISCH

Kosten Verlagen Met een Bedrijfswageninrichting 

Hedendaagse bedrijfswagens voor vaklui zijn meer dan een vervoermiddel, het is in eerste instantie een mobiele werkplaats. De professionele inrichting ervan is de fundering voor efficiënt, overzichtelijk en professioneel werken. Daarom bekijk je de verschillende diensten van VTC als een investering die besparend werkt. Lees hieronder alle economische voordelen gekoppeld aan het installeren van een wageninrichting.

Bespaar Tijd én Geld met een Professionele Inrichting

Time is money, dit weet elke ondernemer en vaklui. Met een doordachte en gestructureerde bedrijfswageninrichting wint u enorm veel tijd! Zo hoef je niet eindeloos meer te zoeken naar wisselstukken, gereedschap en goederen. Denk maar aan de hoeveel tijd je verliest door steeds maar in en uit te laden om aan je materiaal te kunnen die achteraan ligt. We zijn ervan overtuigd dat je met onze inrichtingen elke werkdag 30 minuten tijd kunt besparen aan 30€ per uur. Zo bespaar je uiteindelijk 3.300€ op 220 werkdagen per jaar! De opgeleverde tijdswinst kan voortaan spenderen op uw klanten, en kan je potentieel bij meer klanten langs gaan.

Een investering die dus geld opbrengt!

Materiaalwinst

Indien je geen professionele wageninrichting hebt, kan het vaak gebeuren dat verschillende voorraadstukken en gereedschappen verloren gaan of beschadigd worden. Hierdoor moet je soms onnodig verschillende zaken opnieuw aankopen, waardoor er onnodige kosten bijkomen. Met een professionele bedrijfswagen accommodatie is dit verleden tijd. Gereedschap, wisselstukken, machines en goederen hebben nu zijn vaste plek in je mobiele werkplaats. Je goederen voor je klanten worden bevestigd aan de zijwanden of vloer, via dak imperiaal aan het dak en via rastelen aan de buitenkant van de wagen. Op die manier voorkom je schade aan je producten en heb je minder goederen die geretourneerd moeten worden.

Lager Brandstofverbruik

Bij VTC kiezen we voor de meest lichte materialen, zoals staal en aluminium, zodat het gewicht van je voortuig ook heel laag blijft en je laadcapaciteit groter is. Doordat alles voorzien is in je mobiele werkplaats, is er weinig kans op het vergeten van materialen en gereedschappen, waardoor je geen verloren ritten maakt. Daarbij spreekt het voor zich dat staal en aluminium inrichtingen, veel lichter zijn dan hout, waardoor je op termijn ook brandstof uitspaart.

Boetes Vermijden

Wist je dat je boetes kan krijgen door het overladen van je voertuig en door slecht verzekerde ladingen te transporteren? VTC zorgt ervoor dat je instaat bent je hoeveelheid goederen optimaal te bevestigen, schikken en transporteren. Onze inrichtingen zijn volledig gecertifieerd en getest op mogelijke botsingen, zodat de passagiers en goederen veilig blijven.

Meerdere Levens

Dankzij een goede bedrijfswageninrichting verminderd de schade aan je wagen aanzienlijk omdat alles binnenin beschermt en bevestigd is. Hierdoor kun je uw wagen veel langer gebruiken. Onze inrichtingen zijn ook heel sterk waardoor je ze erg lang kunt blijven gebruiken. Indien uw wagen toch vervangen moet worden, is het mogelijk de inrichtingen over te dragen aan de volgende wagen.