GLASRASTELEN

Voor het transport van glas, houten panelen, isolatiepanelen bent u vaak meteen verplicht tot het inschakelen van een aanhangwagen.

Met behulp van een glasrasteel kan u dit echter beperken. Dit zorgt voor parkeergemak en verzekert u dat ook medewerkers zonder BE-rijbewijs kunnen dienen als chauffeur.

Vaak gaat het ook om kwetsbare goederen. Daarom werd veel aandacht besteed in de ontwikkeling van dit product en is het mogelijk om in beperkte mate aanpassing te doen.

Zo kunnen extra horizontale en verticale profielen voorzien worden, kunnen bevestigingsklemmen aangeboden worden en ingewerkte ladders voor de veiligheid van u en uw medewerkers.

De RVS en aluminium afwerking zorgt voor een kleine belasting, die tot het minimum gehaald is, om uw laadvermogen zo hoog mogelijk te houden.

Glasrastelen zijn beschikbaar in buiten en binnen modellen.

EXTERN GLASRASTEEL

INTERN GLASRASTEEL

Het grote voordeel van een intern glasrasteel is dat u niet alleen veilig vervoer garandeert, maar ook enige discretie. Uw lading is ten allen tijde beschermd van het nieuwsgierige oog.

In dit geval komt een aluminium constructie in de wagen, die volledig uitschuifbaar is. De opties voor externe rastelen zijn uiteraard ook beschikbaar voor de interne versies.

ONZE ANDERE PRODUCTEN


Menu