BINNENINRICHTING IN STAAL

BINNENINRICHTING IN STAAL

Syncro System, opgericht in 1960, maakt al sinds 1982 werkgereedschap voor technische bedrijven. Materiaalbakken en werkkoffers waren de eerste producten gericht op die markt.

Door de grote vraag werd er vanaf 1996 enkel nog gefocust op de productie en installatie van bedrijfswageninrichtingen. Het is dan ook sinds dat jaar dat VTC samenwerkt met Syncro System, als bevoorrechte partner in onze regio.

Syncro is sinds jaar en dag een staalbewerker en blijft dan ook vasthouden aan hun basisprincipes van stevigheid en duurzaamheid. Dankzij de jarenlange ervaring is hun gamma zeer breed en laat het u toe om alle gereedschap correct weg te bergen.

DE PRIORITEIT: MODULAIR ZIJN

De maten van Syncro zijn zeer uiteenlopend:

  • Diepte: van 21cm tot 41cm
  • Hoogte: van 16cm tot 144cm
  • Breedte: van 25cm tot 150cm

Dit garandeert ons dat we zowel uw kleinste vijzen, als uw grootste klopboormachine veilig kunnen wegbergen. We kunnen zo ook de breedte van uw voertuig optimaal gebruiken, door bovenaan te versmallen.

Aan de hand van schuiven of koffers, of een combinatie van beiden, kan u kiezen wat er mee moet naar de werf, of wat er steeds in het voertuig moet blijven. Met de deuren en kasten zorgt u dat er bepaalde toestellen uit het zicht van ongewenste bezoekers of nieuwsgierige passanten blijft.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE

ONZE ANDERE PRODUCTEN