LADDERSYSTEMEN

Één van de grootste oorzaken van werkverzuim zijn rugklachten. Om dit te vermijden moeten belastende bewegingen tot een minimum beperkt worden. De beweging bij uitstek is het laden en afladen van zijn ladder.

Ladderhouders bestaan in verschillende vormen. Het belangrijkste is dat, indien het aan geassisteerde drager is, u uw rug minder zal belasten en minder rugklachten zal hebben.

De ladderdrager komt bovenop uw bestaande of nieuw imperiaal. Deze kan niet rechtstreeks op uw dak geplaatst worden. Het betekend wel dat u, naast uw ladderdrager, ook nog ander materiaal kan laden op uw dak. Zo benut u toch uw investering dubbel.


EXTERNE LADDERDRAGERS

Er zijn 2 modellen van ladderdragers:

  • Kantelbare ladderdragers
  • Uitschuifbare ladderdragers

De kantelbare modellen zijn optimaal voor het afhalen van ladders in parkeerstroken. Zo bent u zeker niet gehinderd van de geparkeerde wagens. Bij het op- en afladen wordt u geassisteerd van zijdelingse drukveren.

De uitschuifbare modellen zijn optimaal voor grotere ladders. Ze schuiven uit achter uw voertuig. De assistentie bij op- en afladen is net iets optimaler, zodat u zonder extra inspanning grotere lasten kan tegenhouden.

Porte-échelle externe

INTERNE LADDERDRAGERS

Interne ladderhouders worden aan de binnenkant van uw dak gemonteerd. Deze kunnen een gewone houder zijn, of een volledig systeem met rail.

Indien u dagelijks uw ladder nodig heeft, en geen imperiaal heeft, is dit een ideale oplossing. Uw ladder is niet zichtbaar en ligt toch niet op de vloer. U moet wel rekening houden met de verloren hoogte!

Korte ladders kunnen ook deels boven de cabine geborgen worden, om dat hoogteverlies te beperken tot een klein deel van de laadruimte.

Porte-échelle interne

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE

ONZE ANDERE PRODUCTEN