PROFESSIONEEL

Je Visitekaartje Onderweg

Een eerste indruk maakt u maar één keer. Een nette werkomgeving reflecteert het werk dat u aflevert en is dus uw visitekaartje bij de klant. Een vakman die met een netjes ingerichte bedrijfswagen toekomt, verschaft onmiddellijk vertrouwen en verhoogt uw professionaliteit naar nieuwe of bestaande klanten toe.

Maar ook voor u, of uw personeel helpt een goede ordening en nette omgeving om beter en sneller werk af te leveren. Materialen en gereedschap zijn vlot toegankelijk en zorgen voor een aangenamere werkmethode.

Compatibel met Elk Model

Onze inrichting zijn 100% COMPATIBEL met alle bedrijfswagens. Alle onderdelen van onze verschillende soorten inrichtingen zijn zodanig ontworpen dat ze in alle merken en alle modellen passen. Dit garandeert niet alleen dat we steeds kunnen helpen, maar dat u ook uw huidige inrichting kan ombouwen om te passen in een ander type voertuig. Daarbij zijn onze onderdelen modulair. Dit wilt zeggen dat wij naar uw wensen en noden kunnen luisteren, en zo een totaaloplossing kunnen bieden in functie van uw beroep!

Professioneel