BINNENINRICHTINGEN IN ALUMINIUM

Om in te spelen op de steeds strenger wordende wetten en controles op overladen, biedt VTC u ook een oplossing aan voor het beperken van uw gewicht. Een inrichting in aluminium beperkt het gewicht van uw inrichting tot 50% van wat het in metaal zou zijn.

Het voordeel in gewicht geeft u verschillende voordelen:

  • Meer effectieve laadcapaciteit
  • Minder brandstofverbruik met eenzelfde lading
  • Duurzaam en modulair

Gema is een nieuwere speler op de markt, met als voordeel dat ze alles vanuit een nieuw standpunt zien. Dat heeft ertoe geleid dat ze verschillende patenten op hun naam hebben behaald in de laatste paar jaar. Als typisch Italiaans bedrijf gaan kwaliteit en design hand in hand.

DE PRIORITEIT: GEWICHT

Bij Gema ligt de prioriteit vooral bij het beperken van het gewicht. Door gebruik te maken van aluminiumprofielen in combinatie met plateaus uit composiet wordt het gewicht beperkt. Een tweede voordeel is dat je ook geen geluidsoverlast krijgt van de metalen lading die slaat tegen de metalen inrichting. Het composiet-materiaal dient ook als geluidsdemper.

Deze filosofie wordt in alle onderdelen van Gema doorgetrokken, van rekken en schuiven tot de kleinere accessoires.

Ondanks deze beperking in gewicht raden we wel het gebruik van aluminium af in sectoren waar bakken en schuiven zwaarder belast worden. Dan moeten extra verstevigingen voorzien worden.

Bekijk dit samen met onze vertegenwoordiger voor een concrete vergelijking.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE

ONZE ANDERE PRODUCTEN